OITNB Sæson 3

Har gået og ventet spændt et helt år på at sæson 3 af Orange is the new black skulle lande på Netflix igen. Jeg talte dagene og da det blev den 12. juni var jeg SÅ klar!

Men sikken en skuffelse.!
3. sæson mangler virkelig indhold og handling og næsten hvert afsnit går ud på at se mange af de uinteressante karakterers opvækst. Jeg føler at det er et afsnit der er delt ud over 13 afsnit. Man sidder til sidst bare og venter på at der skal ske noget spændende som så kan gøre at man har lyst til at se sæson 4…

Forholdet mellem Piper og Alex er også meget mærkeligt og man mangler deres intensivitet og kærlighed. Disse to karakterer som har været så meget igennem og så virker det slet ikke som om at de kan lide hinanden. Hmm..

2 tanker om “OITNB Sæson 3”

  1. Dybt uenig! ❤️ jeg synes denne sæson er mindst ligeså god som de andre 🙂 og glæder mig stadig til sæson 4 🙂

    1. Dejligt at du fandt den spændende 😀 Jeg synes virkelig det var en skuffelse. Men måske sæson 4 har mere at byde på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *