Orange is the new black sæson 6

Ja, det tog mig en weekend at få set den nye sæson af Orange is the new black. Men jeg tror jeg er ved at være godt træt af den – jeg har fået nok. Derfor synes jeg det ville være fint hvis de sluttede med denne sæson. MEN – for jer der er helt vilde med den stadigvæk, kan jeg fortælle at den er blevet fornyet til en 7. sæson.
Jeg håber bare at det kommer til at foregår ude fra fængslet – det ville være fedt hvis de lavede en spin-off serie som kun handlede om Piper og Alex. Meen Piper er jo Orange is the new black – så det ville være lidt underligt.  Bortset fra at det også kunne se ud til at de skærer Piper ud af serien.. Vi får se når 7 sæson lander på Netflix..

Trailer fra sæson 6:

 

17 tanker om “Orange is the new black sæson 6”

  1. The pathogenesis of tissue remodeling in EoE is not completely understood, but emerging studies suggest that secretory products of eosinophils and mast cells, as well as cytokines produced by other inflammatory cells, epithelial cells, and stromal cells in the esophagus, all contribute to the process buy generic cialis online safely

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *