Once Upon a Time

Jeg gik jo i gang med Once Upon A Time og syntes egentlig at starten var okey.. Men jeg har nu set 12 afsnit, og den er bare så kedelig.. For det første føler jeg lidt at jeg sidder og ser en af de gamle Pyrus Julekalendre når han rejser tilbage i tiden.. Alt er bare green screen og lavet så dårligt. Der er ikke en gang brugt tid og penge på nogle ordentlige kulisser. Jeg synes virkelig den er ringe.. Men hvorfor har jeg så set 12 afsnit? Jo jeg kan godt lide idéen med det eventyrlige og at man følger to verdener. Så på en eller anden måde holder den mig alligevel fast, men jeg sidder dog ikke klistret til skærmen og jeg kan sagtens lave nogle andre ting imens.

Jeg er også mega træt af at den onde dronning/Regina er inde over ALT!. Altså ALT! Det er bare for meget og virker fuldstændig latterligt..

Så jeg vil ikke anbefale den her serie, jo mindre du virkelig ikke har andre serier at se….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *